Kinkide ja kinkimise aeg

Jõulukuu algusest on saanud juba kauaoodatud pühadeaeg. Sel aastal ei laula laste suud, et “… taas sajab valget lund väljas…”. Selle lumevalguse peab igaüks ise enda seest, mõtetest ja mälestustest üles leidma. Küll aga mõni päev tagasi oli meil siiski üheks õhtuks lumerõõmu, mille käigus sai isegi väike vahva memm valmis tehtud. 🙂

Jõulupühadega koos käivad head soovid ja nendest soovidest ajendatuna valmivad kingid kõige lähedasematele ja kallimatele. Paar viimast aastat jätsin kinkidesse iseendast killukese jätmise unarusse ja käisin kiirelt miskit kaubandusest valimas. Sel aastal leidsin endast isetegija jälle üles ja nautisin oma käega valmistatud pisikesi üllatusi. Jätkuvalt olen seda meelt, et tähtis pole kingituse rahaline väärtus, pigem teadmine, et kingi tegija on sel hetkel saaja peale mõelnud. Nii said armsad kolleegid oma perre ja tarre minult mõnusat jõululõhna.

DSC03609

Minu pisikesed kasvandikud leidsid viimasel lasteaiapäeval kuuse okstelt heade soovidega kaardikese, millega kaasas olev Jõulumõmm igale lapsele toreda jõululoo jutustas.

DSC03611

Muusika-aasta puhul tegime kolleegidega omavahel muusikateemalised loosipakid. Minu oma sai selliselt pakitud. 🙂

DSC03612

Kallitele kodustele läheb kingitusega kaasa selline küünlahoidik.

DSC03647

Vahepeal ehin end poja sulgedega või õigemini kätetööga või veel õigemini puutööga. Veel on valminud ka linnumaja ja kuumanõualus. Nii hea meel on, et koolis saavad soovijad tegeleda sellise huvialaga.

DSC03646

Ja üks imearmas kingitus tuli ilma küsimata meie juurde. Nüüd on meie valgel Pätul seltsiks poole suurem, aga sama karvane Miisu. Võttes ta enda juurde elama, on ehk meie pere heategu sel jõulukuul.

20151217_062743

RAHULIKKU JÕULUAEGA KÕIKIDESSE KODUDESSE! RÕÕMU KOOSVEEDETUD AJAST NING ET JÄTKUKS IKKA HÄID SÕNU JA NAERATUSI JAGAMISEKS!

4 kommentaari “Kinkide ja kinkimise aeg

  1. Nataly Nieminen ütles:

    Sofikene, Oled üks armas inimene ja nii toredad kingitused oma käega tehtud on imearmsad … Mina aga siin kolimise tuhinas ja pakkimas ja lahti harutamas .. aga jõululaua tegime korraliku ja kuuse ehtis pisike lapselaps .. Häid pühi!

    Meeldib

  2. ema ütles:

    Miisu oli kindlasti…aasta heategu….käies teil külas, oli mulle selge et vaid teile ma ta tooksin….kasutasin küll natuke “kõrvalteid” Sinu mõjutamiseks….aga olen lõpmata tänulik et nõustusid!
    AITÄHH !!!

    Meeldib

Lisa kommentaar